Dan Petrescu Cfr Cluj

Dan Petrescu CFR Cluj. CFR was founded in 1907 when the city of Cluj-Napoca then Kolozsvár was part of Austria-Hungary under the name Kolozsvári Vasutas Sport Club Kolozsvár Railway Sports Club.


From The Tofu Bowl Jordi Cruyff Named Chongqing Lifan Manager Chongqing Aquarius Birth Dates Education Life

8 hours agoDan Petrescu scos din minți de prestația lui CFR Cluj din meciul cu Gaz Metan Mediaș articol scris de Digi Sport 03102021 2055.

Dan petrescu cfr cluj. 20092021 ora 2253. CFR Cluj obține o nouă victorie în Liga 1 și păstrează o distanță mare față de urmăritoarele din clasament. Până atunci tehnicianul a subliniat doar că își dorește ca Ferreyra să.

UTA CFR Cluj 0-1 Campioana victorie în stilul lui Dan Petrescu. Dan Petrescu revine la CFR Cluj. Campioana a controlat în mare măsură acest meci și a obținut prima victorie de la venirea lui Dan Petrescu.

Basarab Panduru despre revenirea lui Dan Petrecu la CFR Cluj. Petrescu s-a arătat mulţumit şi de evoluţia lui Petrila cel care a reuşit să marcheze. Liga 1 Dan Petrescu antrenorul lui CFR Cluj Foto.

CFR Cluj s-a impus cu scorul de 2-1 în fața celor de la Gaz Metan Mediaș în etapa cu numărul 11 din Liga 1. Chipciu a deschis scorul pentru CFR Cluj în minutul 27 printr-o execuție fabuloasă. 1 day agoDan Petrescu anunță schimbări multe la CFR Cluj.

17 hours agoÎn prim-plan apare Facundo Ferreyra. Dan Petrescu XXX după CFR Cluj Randers. Dan Petrescu a anunțat că va face schimbări multe în echipa de start a lui CFR Cluj pentru meciul cu Gaz Metan Mediaș.

1 day agoDaniel Metz bun prieten cu Dan Petrescu a fost chiar la prezentarea oficială a acestuia alături de patronul Nelu Varga. În acest context Dan Petrescu a susținut că mai multe detalii despre posibila mutare vor fi aflate după meciul CFR Cluj-Gaz Metan Mediaș programat duminică la ora 1800. Echipa lui Dan Petrescu obține primul punct în Conference League CFR Cluj și Randers termină la egalitate scor 1-1 partida din etapa a doua a grupelor Conference League.

From 1907 to 1910 the team played in the municipal championship. Dan Petrescu 53 de ani antrenorul care a adus trei titluri în Gruia a anunţat că vrea să se întoarcă la CFR Cluj. CFR Cluj a învins-o pe Gaz Metan Mediaş cu scorul de 2-1 0-1 duminică seara pe teren propriu într-un meci din etapa a 11-a a Ligii I de fotbal.

Cluj need to get a point from the game against us in order to qualify for the Europa League last-32. Bucarest 31 ago EFE- El CFR Cluj vigente campeón de Rumanía ha anunciado este martes el fichaje como entrenador del equipo del exinternacional rumano del Chelsea Dan Petrescu que ya ganó tres Ligas consecutivas con este club entre 2017 y 2020. Antrenorul CFR Cluj Dan Petrescu l-ar dori în echipă pe Alexandru Albu mijlocașul defensiv de la Rapid în vârstă de 28 de ani.

După un start mai bun de meci CFR Cluj a deschis scorul în mintul 32 când Burcă a punctat cu capul. Antrenorul campioanei susține că este obligat să facă aceste mutări deoarece jucătorii sunt afectați din punct de vedere fizic. Eu și echipa am arătat foarte rău în prima repriză Am pregătit meciul altfel.

E clar că înainte de meci voiam să câștigăm. Acesta are 4 goluri în. Jucătorul de 32 de ani a reluat la colțul lung din semi-foarfecă iar mingea s-a oprit aproape de vinclu.

Alexandru Albu este împrumutat de alb-vișinii de la Concordia Chiajna până vara viitoare. Ați văzut cum a decurs în prima repriză fază fixă la care ei sunt specialiști. 16 hours agoFinal de meci.

9 hours agoDan Petrescu după CFR Cluj - Gaz Metan 2-1. Adaugă această persoană în comunitatea ta și fii la curent cu activitatea sa din site. Pentru moment semnarea contractului cu atacantul argentinian a fost amânată.

CFR Cluj a terminat pe primul loc în actualul sezon de Liga 1 cu 54 de puncte. Dan Petrescu a vorbit la finalul meciului dintre CFR Cluj și Randers scor 1-1 fiind nemulțumit de faptul că echipa sa a obținut doar un punct. Dan Petrescu este de marți noul antrenor al CFR Cluj au anunțat oficialii clubului.

Remiza de ieri de pe teren propriu 1-1 cu echipa daneză Randers FC în etapa a. De asemenea Metz s-a arătat deranjat deoarece pe echipamentul celor de la CFR Cluj firma pe care o reprezintă a dispărut de pe pieptul jucătorilor și a ajuns sub număr. Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj Dan Petrescu a criticat dur atitudinea jucatorilor nationalei Romaniei in meciul de baraj cu Islanda pierdut cu 1-2 spunand ca in aceste conditii selectionata pregatita de Mirel Radoi va ajunge din punct de vedere sportiv la nivelul nationalelor din Luxemburg si Liechtenstein.

CFR Cluj - Randers 1-1. CFR Cluj a câștigat meciul cu Universitatea Craiova scor 1-0 în etapa a 9-a din Liga 1. Deși vede și alți pretendenți pentru banca CFR-ului Basarab Panduru consideră că unul dintre Edi Iordănescu și Dan Petrescu va fi antrenorul formației din Gruia în sezonul viitor.

In recent days the wily tactician has been asking for help from the Romanian FA to ensure his squad are in peak condition to face Celtic. CFR Cluj boss Dan Petrescu has hit out at Romanian rivals Botosani for potentially not wanting to postpone their match on Sunday. Pentru echipa lui Dan Petrescu acesta este primul punct obșinut în actualul sezon european.

2 days agoDan Petrescu a fost instalat pe banca tehnică a campioanei CFR Cluj la începutul lunii trecute iar de atunci echipa a susținut șase meciuri din care a câștigat doar două ambele cu scorul de 1-0. Suntem bucuroși să vă anunțăm că Dan Petrescu este începând de astăzi noul antrenor al echipei CFR 1907 Cluj. CFR Cluj - Randers 1-1.

7 hours agoDan Petrescu antrenorul echipei CFR Cluj a anunțat că luni dimineață se va prezenta la antrenamentele echipei din Gruia un nou fotbalist Facundo Ferreyra. Petrescu îi ia locul lui Marius Șumudică la CFR Cluj cel care a câștigat șase meciuri în campionat și care a dus echipa în grupele Conference League. Cu 30 de puncte după 11 etape echipa antrenată de Dan Petrescu are nouă puncte avantaj față de ocupanta poziției secunde FCSB.

Totul e rezolvat Dan Petrescu a purtat luni ultimele negocieri cu patronul CFR-ului Neluțu Varga iar cele două părți s-au pus de acord în cursul serii. However the club did not have any notable achievements during this time. Dan Petrescu a dezvăluit că faza golului primit de la danezii de la Randers a fost repetată de 10 ori la ultimul antrenament.

În precedentele sale mandate la CFR Cluj Dan Petrescu 53 de ani s-a remarcat de fiecare dată atât prin câştigarea titlului cât şi prin parcursul impresionant din Europa. Știam că va fi foarte greu că se apără foarte bine și că joacă excelent pe contraatac și în fazele fixe.


Lwfonl73j5j7nm


și La Cfr Cluj Sunt Făcute Schimbările De Patron Dezvăluirile Lui Dan Petrescu


Dan Petrescu Coach Of Cfr Cluj Stock Photo Alamy


Dan Petrescu Sinonim Cu Europa Cfr Cluj Incepe Al Treilea Sezon In Grupe Cu Bursucul Pe Bancă


Dan Petrescu A Revenit La Cfr Cluj Sport Total Fm


Dan Petrescu Ademenit De Al Nasr Cu Un Salariu Imens După Despărțirea De Cfr Cluj


Marius șumudică Defended Even After Dan Petrescu S Arrival At Cfr Cluj A Black Spot A Total Lack Of Respect


Return Of The Sensation Dan Petrescu To The Super European Champion With Whom He Is Fighting For The Title He Trained Her Before Writing A History Of Cfr Cluj Onties Com


Uefa S Disrespect All Countries Deserve A Team In The Champions League Cfr Cluj S Boss Dan Petrescu


Imagination Exercise Dan Petrescu At Fcsb What Would Gigi Becali S Team Look Like They Would Leave After Two Weeks


Conference League Fk Jablonec Cfr Cluj 1 0 Dan Petrescu And Marius Sumudică Fought After The Match


Exclusiv Ce Face Dan Petrescu După Ce S A Despărțit De Cfr Cluj Cu Ce Echipă Negociază și Unde și Va Petrece Sărbătorile


Va Fi O Luptă Grea Dan Petrescu Ingrijorat In Privința Luptei La Titlu Antrenorul Ardelenilor Anunță O Nouă Contracandidată In 2021 Smart City Medical Pepsi


Jucătorii Cfr Ului Sunt Siguri Că Dan Petrescu Nu Pleacă In Iarnă Nu Ai Cum Să Te Plictisești Să Caștigi Stiu De Clauză


Unul Dintre Jucătorii La Care Dan Petrescu A Renunţat A Rupt Tăcerea Prefer Să Rămană Asa Ce I Au Spus Sefii Lui Cfr Cluj


Două Transferuri Dintr Un Foc Odată Cu Revenirea Lui Dan Petrescu La Cfr Cluj Doi Campioni Ai Ligii 1 Si Au Dat Acordul Si Semnează


To Circumvent U 21 Rule Cluj Head Coach Petrescu Subs Off 18 Year Old After 24 Seconds Transfermarkt


Page 3 Cfr Cluj Napoca High Resolution Stock Photography And Images Alamy


Exclusiv Vor Continua Intăririle La Cfr Cluj Dan Petrescu Pregătește Două Surprize Patronul Ii Face Toate Mofturile

0 Response to "Dan Petrescu Cfr Cluj"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel